Het weerzien van ''Tom De Sutter'

Voor Tom De Sutter is het zondag een weerzien met zijn oude ploegmaats van Anderlecht. Voor vele bij Anderlecht is het terugzien van De Sutter bij de aartsrivaal toch speciaal.


Van Holsbeeck: "Het zeker niet de bedoeling dat we in de toekomst onze spelers gaan laten vertrekken naar Cl-Brugge, maar Club-Brugge bracht met 2,5 miljoen euro het hoogste bod uit. Tom wou ook absoluut naar Brugge verhuizen omdat hij daar in zijn achtertuin kan spelen. Maar Tom is een fantastische gast en is hier nog altijd welkom." 


Van den Brom: "Ik kijk uit om Tom terug te zien. Ik ben ook blij dat Tom zijn doelstelling bij Brugge gerealiseerd heeft nl, meer spelen. De Sutter staat zondag tegen twee verdedigers die hem kennen, maar ook wij kennen hem." 


Kljestan: "Tom is een echte vriend ook nu nog. Wij praten over alles met elkaar, ook onze vrouwen zijn vriendinnen. Mijn vrouw heeft al gezegd dat ik die lieve Tom zeker niet mag schoppen. Toen hij bij ons vertrok heb ik hem wel gezegd hopelijk heb je genoten van de titel want het zal je laatste zijn," Suarez: "Het klikte wel tussen mij en Tom op het veld. Ik zal natuurlijk met Tom spreken voor en na de match. Maar ik zou in België nooit voor een ander club dan Anderlecht voetballen en zeker niet voor de aartsvijand."


Kouyaté: "Aha, de duels zullen bikkelhard zijn en ik zal er voor zorgen dat hij niet scoort maar nadien zullen we elkaar de hand geven. Maar geschenken moet Tom van mij niet verwachten."Het Nieuwsblad

vanholsbeeck vandenbrom kljestan suarez kouyate

Azevedo-Janelas wekt Franse belangstelling
Jong RSCA talent tekent tot 2019
Kicker: "Bibberzege voor Bayern"
Trebel onzeker voor duel tegen Kortrijk
Deschacht en Coorevits zijn in het geheim getrouwd
Marc Degryse: "Aanpak Hein Vanhaezebrouck verdiende lof en respect"
Jupp Heynckes: "Zonder onze doelman was de score heel anders geweest"
Anderlecht was weer Anderlecht in het Astridpark
Trebel: “We spelen heel goed, maar we pakken alweer geen punten”
Gerkens: "Jammer dat de ref niet floot"
Vanhaezebrouck: "De scheids fluit bewust geen penalty, héél jammer"
René Weiler: "Ik heb mijn doelen bereikt bij Anderlecht"
Peter Vandenbempt: "Drie keer alleen voor de keeper en niet scoren, zo kun je niet winnen."
Sels: "Na de 1-1 dachten we dat we wedstrijd nog konden winnen"
Kums: "Niet enkel op Teo schieten"

Meer nieuws...