Het weerzien van ''Tom De Sutter'

Voor Tom De Sutter is het zondag een weerzien met zijn oude ploegmaats van Anderlecht. Voor vele bij Anderlecht is het terugzien van De Sutter bij de aartsrivaal toch speciaal.


Van Holsbeeck: "Het zeker niet de bedoeling dat we in de toekomst onze spelers gaan laten vertrekken naar Cl-Brugge, maar Club-Brugge bracht met 2,5 miljoen euro het hoogste bod uit. Tom wou ook absoluut naar Brugge verhuizen omdat hij daar in zijn achtertuin kan spelen. Maar Tom is een fantastische gast en is hier nog altijd welkom." 


Van den Brom: "Ik kijk uit om Tom terug te zien. Ik ben ook blij dat Tom zijn doelstelling bij Brugge gerealiseerd heeft nl, meer spelen. De Sutter staat zondag tegen twee verdedigers die hem kennen, maar ook wij kennen hem." 


Kljestan: "Tom is een echte vriend ook nu nog. Wij praten over alles met elkaar, ook onze vrouwen zijn vriendinnen. Mijn vrouw heeft al gezegd dat ik die lieve Tom zeker niet mag schoppen. Toen hij bij ons vertrok heb ik hem wel gezegd hopelijk heb je genoten van de titel want het zal je laatste zijn," Suarez: "Het klikte wel tussen mij en Tom op het veld. Ik zal natuurlijk met Tom spreken voor en na de match. Maar ik zou in België nooit voor een ander club dan Anderlecht voetballen en zeker niet voor de aartsvijand."


Kouyaté: "Aha, de duels zullen bikkelhard zijn en ik zal er voor zorgen dat hij niet scoort maar nadien zullen we elkaar de hand geven. Maar geschenken moet Tom van mij niet verwachten."Het Nieuwsblad

vanholsbeeck vandenbrom kljestan suarez kouyate

Van Holsbeeck draait zijn kar: "Frutos krijgt voluit zijn kans en als hij blijft winnen.."
Frutos: "Sowah speelde een goede wedstrijd"
Teodorczyk twijfelachtig Obradovic en Kara fit tegen Celtic
Peter Vandenbempt: "Anderlecht was nergens tegen Waasland-Beveren"
Hadden Dury en Van Holsbeeck enkel gesprek over jonkies?
Extra 300 tickets voor Champions League duel tegen Celtic
Francky Dury ook in beeld bij Anderlecht
Spajic: "Dankzij Boeckx keren we terug naar Brussel met drie punten"
Gerkens: "Mooi dat we scoren uit een standaardsituatie"
Winst dankzij Frank Boeckx
Frutos: "Zeges nodig om weer vertrouwen te krijgen"
Celtic tankt in Old Firm vertrouwen voor CL-clash met Anderlecht
Anderlecht wint en dankt Boeckx
Christophe Galtier: "De interesse van Anderlecht is iets wat respect verdient"
Frank Acheampong scoort en wint van Witsel

Meer nieuws...