Benfica Lisbon - Anderlecht dinsdag live op 2BE

Op dinsdag 17 september schiet het nieuwe seizoen van de UEFA Champions League echt uit de startblokken. 32 teams zetten zich schrap voor de editie 2013 Ė 2014, waaronder 1 Belgisch team: recordkampioen Anderlecht.
RSCA staat nu dinsdag 17 september lijnrecht tegenover Benfica, die vorig jaar nog de finale hebben gespeeld van de UEFA Europa League. De supporters van Anderlecht kijken vooral uit naar ex-Gouden Schoen winnaar Matias Suarez, die blessurevrij is en hopelijk een bepalende rol zal spelen in de match en Alexander Mitrovic, die sinds 14 dagen bij de ploeg speelt en de goalgetter is die RSCA zoekt. Alle ogen zijn ook gericht op de kolonie jonge Anderlecht-talenten die voor het eerst proeven van internationaal topniveau.2BE stuurt voor deze eerste confrontatie een stevig team naar Lissabon: Tom Coninx bekijkt met Aad De Mos het gebeuren aan de rand van het grasveld, terwijl Dirk Deferme en Tom Soetaers de gebeurtenissen deskundig becommentariŽren tijdens de wedstrijd. 


Nooit eerder stuurde 2BE een zo uitgebreide delegatie journalisten ter plaatse om de Champions League optimaal bij de kijker te brengen.Vanavond om 19.00 kan de sportliefhebber al terecht bij 'VTM NIEUWS' voor een verslag van het vertrek en de aankomst van RSCA. 


Morgen om 13.00 en 19.00 brengt 'VTM NIEUWS' een verslag van de laatste training van Anderlecht, waarbij om 19.00 Tom Coninx en Tom Soetaers live de kansen van RSCA bespreken. Online is Benfica - Anderlecht live te volgen op 2BE.be en kan je steeds op stadion.be terecht voor al het laatste voetbalnieuws.'Champions League: Benfica - Anderlecht', dinsdag 17 september om 20.25 uur op 2BE.

cl benfica rsca

Anderlecht wint de topper van Gent met klinkende cijfers
Teodorczyk twijfelachtig tegen Waasland-Beveren
Tielemans: "Iedereen sprak veel te negatief over Weiler"
Anderlecht zal dit weekend 'Jean Plaskie' eren
Frutos: "Bij Waasland-Beveren spelen ze goed voetbal en halen resultaten"
Dierick Christof fluit Waasland-Beveren-RSC Anderlecht
Spajic en Obradovic opgeroepen voor ServiŽ
Duits topclubs volgen Dendoncker
Assistent Sesa verdraait de waarheid
Anderlecht betaalde 1 miljoen euro voor Thelin
Filip De Wilde: "Roef kan volgend jaar weer op hoger niveau keepen"
Bruno: "Dit systeem van Frutos is modern voetbal"
Hanni terug speelklaar voor duel tegen Waasland-Beveren
Clasico in Beker van BelgiŽ
Onyekuru: "Frutos zei; speel je spel en dan komt het goed"

Meer nieuws...