Overzicht resultaten RSCA Internationals

Verschillende Anderlechtspelers hebben het voorbije weekend de kleuren van hun land verdedigd. Alle paars-witte internationals sluiten binnenkort terug aan bij de groep. Een klein overzichtÖ
De Rode Duivels wonnen hun WK-kwalificatiewedstrijd met 0-2 van Schotland. Guillaume Gillet bleef de hele wedstrijd op de bank. Met nog twee speeldagen voor de boeg heeft de Belgische nationale ploeg genoeg aan ťťn puntje om zich te kwalificeren voor het aanstaande WK in BraziliŽ.De ServiŽrs Aleksander Mitrovic en Luka Milivojevic speelden met hun land 1-1 gelijk tegen KroatiŽ. Anderlechtspits Mitrovic scoorde na 66 minuten het doelpunt voor ServiŽ. Middenvelder Milivojevic zat heel de wedstrijd op de bank. Morgen speelt ServiŽ nog een kwalificatiewedstrijd in en tegen Wales, maar Mitrovic is geschorst voor deze wedstrijd.De Senegalees Cheikhou Kouyate begon tegen Oeganda centraal in de defensie en werd pas gewisseld na 89 minuten. Senegal won de wedstrijd met 1-0 en hierdoor plaatst het land zich voor de derde en laatste voorronde op weg naar het WK in BraziliŽ.Frank Acheampong won met Ghana een kwalificatiewedstrijd tegen Zambia met 2-1 en gaat net als Senegal naar de laatste en beslissende voorronde voor het WK. Acheampong stond niet op het wedstrijdblad. 


Chancel Mbemba verloor met Congo met 2-1 van Togo. De verdediger speelde de volle 90 minuten mee.


Ook Andy Najar moest met Honduras aan de bak. De rechterflank aanvaller won met 1-2 van Mexico. De Hondurees speelde de eerste 45 minuten mee. 


Massimo Bruno, Thomas Kaminski, Dennis Praet en Youri Tielemans speelden met de Belgische beloften in en tegen ItaliŽ. De jonge Rode Duivels wonnen met 1-3 en enkel Bruno speelde de hele wedstrijd. Vanavond staat de thuiswedstrijd tegen Noord-Ierland op het programma.

internationals rsca

Wouter Vandenhaute: "Wat in de kranten staat is grotendeels waar"
Ferrera zorgde voor wrevel op Neerpede
Jestrovic: "Afgelopen zomer was Boakye gratis vandaag kost hij 5 miljoen euro"
Vanhaezebrouck: "Dit was de beste Kums die we bij Anderlecht gezien hebben"
Bruno: "Met iets meer automatismen kan ik me uitleven op die positie"
Kara twijfelachtig tegen Bayern MŁnchen
Buitenlands bod van 135 miljoen euro voor RSC Anderlecht?
Kums: "We moeten blijven winnen"
Hanni: "Je moet de keuzes van de coach aanvaarden, maar je moet altijd klaar zijn"
Alisher Oesmanov: "Nog geen beslissing genomen over Anderlecht"
Vanhaezebrouck: "Dit Moeskroen is moeilijk te bekampen"
Emilio Ferrera wordt trainer van de beloften
Anderlecht wint moeizaam tegen Moeskroen
Vanden Stock: "Ik ga niet meer commentaar geven"
Beloften blijven ongeslagen!

Meer nieuws...