Overzicht interlandverplichtingen RSCA - spelers

Het nieuwe seizoen is nog maar net op gang getrokken en het interlandvoetbal staat al voor de deur. Zoals gewoonlijk moet coach John van den Brom verschillende van zijn internationals afstaan. Een klein overzichtÖGuillaume Gillet is door bondscoach Marc Wilmots als enige Anderlechtspeler opgeroepen voor de vriendschappelijk wedstrijd van de Rode Duivels tegen Frankrijk. 


Bij de nationale beloften ploeg zijn Massimo Bruno, Dennis Praet, Jordan Lukaku, Thomas Kaminski en Youri Tielemans opgeroepen door beloften coach Johan Walem. Zij spelen een oefenduel in het Regenboogstadion van Zulte Waregem tegen IsraŽl. 


Voor de Belgische U19 zijn Leander Dendoncker, Kristiaan Haagen en Anthony Rivituso opgeroepen voor een dubbele confrontatie tegen TsjechiŽ.


Spits Gohi Bi Cyriac is dan weer opgeroepen voor de nationale ploeg van Ivoorkust voor een vriendschappelijk duel tegen Mexico. Cheikhou Kouyate oefent met zijn Senegal in en tegen Zambia. Belofte Elis Koulibaly heeft een uitnodiging in de bus gekregen voor de nationale ploeg van Burkina Faso. Zij oefenen in en tegen Marokko. De Amerikaanse middenvelder Sacha Kljestan is opnieuw geselecteerd door bondscoach Jurgen Klinsmann voor een vriendschappelijk tegen BosniŽ en Herzegovina. Tenslotte is kersverse aanwinst Luka Milivojevic opgeroepen voor de nationale ploeg van ServiŽ. Zij spelen een oefenwedstrijd in Barcelona tegen Colombia.

RSCA.be

international rsca

Anderlecht wint de topper van Gent met klinkende cijfers
Teodorczyk twijfelachtig tegen Waasland-Beveren
Tielemans: "Iedereen sprak veel te negatief over Weiler"
Anderlecht zal dit weekend 'Jean Plaskie' eren
Frutos: "Bij Waasland-Beveren spelen ze goed voetbal en halen resultaten"
Dierick Christof fluit Waasland-Beveren-RSC Anderlecht
Spajic en Obradovic opgeroepen voor ServiŽ
Duits topclubs volgen Dendoncker
Assistent Sesa verdraait de waarheid
Anderlecht betaalde 1 miljoen euro voor Thelin
Filip De Wilde: "Roef kan volgend jaar weer op hoger niveau keepen"
Bruno: "Dit systeem van Frutos is modern voetbal"
Hanni terug speelklaar voor duel tegen Waasland-Beveren
Clasico in Beker van BelgiŽ
Onyekuru: "Frutos zei; speel je spel en dan komt het goed"

Meer nieuws...