Nuytinck op de fan-day: "Het mooiste aan BelgiŽ is Anderlecht"

RSC Anderlecht hield vrijdag zijn jaarlijkse fandag. Heel wat fans zakten af naar Brussel om de dag, die volledig rond de landskampioen draaide, mee te maken. Duizenden supporters genoten met volle teugen van de stralende zon, een pintje of de sfeer rondom het stadion. Tijdens de spelersvoorstelling nam voorzitter Roger Vanden Stock als eerste het woord. "Wij worden opnieuw kampioen, ditmaal met de jeugd", jutte hij het publiek op. De nieuwe kapitein, Guillaume Gillet, pikte daarop in. "Ik heb vertrouwen in het bestuur. We hebben een sterke groep en dit jaar wordt opnieuw het jaar van Anderlecht. Met jullie steun worden voor de derde keer na elkaar kampioen!"


Ook DaniŽl Zitka was van de partij; hij kreeg de eer peter te zijn voor deze feestelijke gelegenheid en de fans zijn hem nog lang niet vergeten. Ook Bram Nuytinck had mooie woorden voor de fans in petto. "Het mooiste aan BelgiŽ is Anderlecht. Zowel de club als de supporters zijn fantastisch." Sacha Kljestan hield het kort, maar was wel duidelijk. "Wij gaan voor nummer 33", zei hij. Na de spelersvoorstelling was er nog een handtekeningensessie, waarbij men heel lang moest aanschuiven voor een handtekening van hun favoriete speler. 


De fanshop draaide op volle toeren en er waren verschillende standen aanwezig, waar het dus ook lang aanschuiven was. Ook de kinderen konden zich amuseren bij de vele animatiestanden.
Wie een abonnement wou, moest daarvoor heel wat geduld hebben. 

VoetbalNieuws

fanday rsca

Gerkens: "Alleen door samen te werken geraken we hier uit"
Boze RSCA-fans wachten spelers op in Neerpede
De RSCA-dames doen wel wat ze moeten doen 'winnen'
Vanhaezebrouck: "Ik kan supporters begrijpen"
Anderlecht blijft ook op Stayen in hetzelfde bedje doodziek
Anderlecht-fans leggen match 10 minuten stil met vuurwerk
Peter Vandenbempt: "Spelers vielen achterover van verbazing, ze wisten van niets"
Kara fit voor Play-Offs
Deschacht wil gesprek met Coucke
Verboomen fluit STVV - Anderlecht
Zeven beloften in selectie tegen STVV
Geen Markovic en Trebel tegen STVV
Deschacht meldde zich ziek
Vanhaezebrouck: "De spelersgroep steunt me nog"
Vanhaezebrouck: "Ik heb een reactie gezien op training"

Meer nieuws...