Informatie ticketverkoop Play-Offs

De reguliere competitie zit er na 30 speeldagen volledig op. Nu is het tijd voor de play-offs. Maak de strijd om de titel mee vanop de eerste rij en koop tickets voor de vijf wedstrijden in het eigen Constant Vanden Stock stadion. Na de verkoop van mini-abonnementen is het vanaf 25 maart mogelijk om losse tickets aan te kopen. 


De prijzen voor de losse tickets voor de play-offs variėren van 23 euro tot 55 euro. Per identiteitskaart kunnen er maximum 4 tickets worden aangekocht!

Mini-abonnementen voor de 5 wedstrijden kunnen nog steeds aangekocht worden en dit tot en met zaterdag 23 maart. Abonnees krijgen ook nog hun abonnee korting. Er zijn nog plaatsen in elke prijscategorie, behalve in de staanplaatsen, die zijn reeds volledig uitverkocht.


RSCA-KRC Genk

De ticketverkoop voor RSCA-Genk start op maandag 25 maart 2013. Tickets zijn enkel verkrijgbaar aan de loketten van de ticketing. Het is steeds mogelijk dat de ticketing op wedstrijddag geen toestemming krijgt om tickets voor die wedstrijd te verkopen. Per identiteitskaart kunnen er maximum 4 tickets worden aangekocht!


RSCA-Club Brugge

De ticketverkoop voor RSCA-Club Brugge start op donderdag 4 april 2013. Tickets zijn enkel verkrijgbaar aan de loketten van de ticketing. Het is steeds mogelijk dat de ticketing op wedstrijddag geen toestemming krijgt om tickets voor die wedstrijd te verkopen. De ticketing verkoopt enkel tickets aan RSCA-supporters, dat wil zeggen personen die de voorbije 2 seizoenen tickets of abonnementen hebben aangekocht en zo opgenomen zijn in het klantenbestand. Per identiteitskaart kunnen er maximum 4 tickets worden aangekocht!


RSCA-Lokeren

De ticketverkoop voor RSCA-Lokeren start op donderdag 4 april 2013. Tickets zijn enkel verkrijgbaar aan de loketten van de ticketing. Het is steeds mogelijk dat de ticketing op wedstrijddag geen toestemming krijgt om tickets voor die wedstrijd te verkopen. Per identiteitskaart kunnen er maximum 4 tickets worden aangekocht!


RSCA-Standard

De ticketverkoop voor RSCA-Standard start op maandag 22 april 2013. Tickets zijn enkel verkrijgbaar aan de loketten van de ticketing. Het is steeds mogelijk dat de ticketing op wedstrijddag geen toestemming krijgt om tickets voor die wedstrijd te verkopen. De ticketing verkoopt enkel tickets aan RSCA-supporters, dat wil zeggen personen die de voorbije 2 seizoenen tickets of abonnementen hebben aangekocht en zo opgenomen zijn in het klantenbestand. Per identiteitskaart kunnen er maximum 4 tickets worden aangekocht!


RSCA-Zulte Waregem

De ticketverkoop voor RSCA-Zulte Waregem start op maandag 22 april 2013. Tickets zijn enkel verkrijgbaar aan de loketten van de ticketing. Het is steeds mogelijk dat de ticketing op wedstrijddag geen toestemming krijgt om tickets voor die wedstrijd te verkopen. 
RSCA.be

ticketing rsca playoffs

Vandaag ook UEFA Youth League: Anderlecht - PSG
De cijfers van jubilaris Deschacht in Europa
RSCA-fans: "Aanvaarden niet langer dat we behandeld worden als dieren"
Kara: "Het is een uitdaging voor iedereen"
Speciale match voor Trebel
John van den Brom: "Wij hadden een plan om PSG te stoppen, maar het liep anders"
Hein Vanhaezebrouck doet weinig wijzigingen in basiselftal
Anderlecht reageert op oproep tot boycot in Parijs
Hein Vanhaezebrouck: "Ik hoop dat mijn spelers geen angst hebben om te voetballen"
Anderlecht: "Wij partner van Ghelamco? Hebben al 1,5 jaar geen contact"
Vanhaezebrouck: "Ik verwacht dat mijn spelers zich zullen laten zien"
Nu ook officieel: Anderlecht zonder Spajic tegen PSG
Anderlecht legt jeugdinternational vast tot 2019
Ghelamco stelt kleiner en beter bereikbaar Eurostadion voor aan buurtbewoners
Vanhaezebrouck: "Zelfs tegen PSG moeten we het initiatief nemen"

Meer nieuws...