Informatie ticketverkoop Play-Offs

De reguliere competitie zit er na 30 speeldagen volledig op. Nu is het tijd voor de play-offs. Maak de strijd om de titel mee vanop de eerste rij en koop tickets voor de vijf wedstrijden in het eigen Constant Vanden Stock stadion. Na de verkoop van mini-abonnementen is het vanaf 25 maart mogelijk om losse tickets aan te kopen. 


De prijzen voor de losse tickets voor de play-offs variëren van 23 euro tot 55 euro. Per identiteitskaart kunnen er maximum 4 tickets worden aangekocht!

Mini-abonnementen voor de 5 wedstrijden kunnen nog steeds aangekocht worden en dit tot en met zaterdag 23 maart. Abonnees krijgen ook nog hun abonnee korting. Er zijn nog plaatsen in elke prijscategorie, behalve in de staanplaatsen, die zijn reeds volledig uitverkocht.


RSCA-KRC Genk

De ticketverkoop voor RSCA-Genk start op maandag 25 maart 2013. Tickets zijn enkel verkrijgbaar aan de loketten van de ticketing. Het is steeds mogelijk dat de ticketing op wedstrijddag geen toestemming krijgt om tickets voor die wedstrijd te verkopen. Per identiteitskaart kunnen er maximum 4 tickets worden aangekocht!


RSCA-Club Brugge

De ticketverkoop voor RSCA-Club Brugge start op donderdag 4 april 2013. Tickets zijn enkel verkrijgbaar aan de loketten van de ticketing. Het is steeds mogelijk dat de ticketing op wedstrijddag geen toestemming krijgt om tickets voor die wedstrijd te verkopen. De ticketing verkoopt enkel tickets aan RSCA-supporters, dat wil zeggen personen die de voorbije 2 seizoenen tickets of abonnementen hebben aangekocht en zo opgenomen zijn in het klantenbestand. Per identiteitskaart kunnen er maximum 4 tickets worden aangekocht!


RSCA-Lokeren

De ticketverkoop voor RSCA-Lokeren start op donderdag 4 april 2013. Tickets zijn enkel verkrijgbaar aan de loketten van de ticketing. Het is steeds mogelijk dat de ticketing op wedstrijddag geen toestemming krijgt om tickets voor die wedstrijd te verkopen. Per identiteitskaart kunnen er maximum 4 tickets worden aangekocht!


RSCA-Standard

De ticketverkoop voor RSCA-Standard start op maandag 22 april 2013. Tickets zijn enkel verkrijgbaar aan de loketten van de ticketing. Het is steeds mogelijk dat de ticketing op wedstrijddag geen toestemming krijgt om tickets voor die wedstrijd te verkopen. De ticketing verkoopt enkel tickets aan RSCA-supporters, dat wil zeggen personen die de voorbije 2 seizoenen tickets of abonnementen hebben aangekocht en zo opgenomen zijn in het klantenbestand. Per identiteitskaart kunnen er maximum 4 tickets worden aangekocht!


RSCA-Zulte Waregem

De ticketverkoop voor RSCA-Zulte Waregem start op maandag 22 april 2013. Tickets zijn enkel verkrijgbaar aan de loketten van de ticketing. Het is steeds mogelijk dat de ticketing op wedstrijddag geen toestemming krijgt om tickets voor die wedstrijd te verkopen. 
RSCA.be

ticketing rsca playoffs

Anderlecht gelinkt aan linksachter van Panathinaikos
RSCA boegbeeld ongemeen hard voor Anderlecht
Spelers en trainer werden in Neerpede tegengehouden door groep supporters
Vanhaezebrouck: "Juiste keuzes maken tijdens komende transferperiode"
Marc Degryse: "Hanni is geen leider en pakt de ploeg ook niet bij de hand"
Kara: "Hier zijn geen excuses voor"
Thomas Foket in beeld bij Anderlecht
Peter Vandenbempt: "Hoog tijd voor nieuwe bazen, lijkt me niets te vroeg"
Anderlecht excuseert zich bij supporters
Kums: "Ik denk dat we eens goed moeten samenzitten"
Hein Vanhaezebrouck: "Dit is een herhaling van vorige week"
Frank Boeckx: "Hebben de supporters in de steek gelaten"
Club Brugge deelt flinke tik uit aan Anderlecht
Kums, Kara en Trebel mogelijk toch speelklaar
Anderlecht heeft 3 miljoen euro over voor jonge Paraguayaanse middenvelder Josué Colman

Meer nieuws...