Selectie: Anderlecht - Zulte-Waregem

RSC Anderlecht ontvangt zondagavond Zulte Waregem in het Contstant Vanden Stockstadion. Makkelijk wordt het niet zeker niet voor paars-wit, want de ploeg van Franky Dury staat op een knappe tweede plaats, op acht punten van leider Anderlecht.Anderlecht heeft al tien wedstrijden op rij gewonnen in de Jupiler Pro League en gaat tegen Zulte Waregem op zoek naar overwinning nummer elf. ‘Die tien die leefde in de kleedkamer, maar ik heb nog niemand horen praten over elf. Dat moet weer opgepakt worden. Nu moeten we proberen het echte record te pakken. Maar makkelijke wordt het zeker niet,’ gaat de Nederlander verder.


‘Zulte Waregem beschikt over een zeer goede kern en Francky Dury schrikt er ook niet van om jonge gasten te brengen. Ze hebben een zeer goede mix en hij levert goed werk.’ In tegenstelling toch vorige wedstrijd kan van den Brom rekenen op enkele jongens die terugkeren. ‘Guillaume Gillet keert terug na zijn schorsing. Kouyate is volledig hersteld na zijn operatie en ook Safari heeft weer met de groep meegetraind. Ronald Vargas daarintegen is nog steeds niet fit,’ aldus van den Brom. ‘Het is jammer dat enkele jongens er niet bij zijn, maar we zijn zo ver dat we elke tegenstander aankunnen, ook als we vervangingen moeten doorvoeren. We hebben de hele kern nodig om kampioen te worden...’


Selectie RSCA: Bruno, Canesin, De Sutter, Dendoncker, Deschacht, Gillet, Heylen, Iakovenko, Jovanovic, Kaminksi, Kanu, Kouyate, Kljestan, Lukaku, Nuytinck, Praet, Proto, Odoi, Roef, Safari, Sterckx, Tarfi, Wasilewski.

rsca zulte vandenbrom

Van Holsbeeck draait zijn kar: "Frutos krijgt voluit zijn kans en als hij blijft winnen.."
Frutos: "Sowah speelde een goede wedstrijd"
Teodorczyk twijfelachtig Obradovic en Kara fit tegen Celtic
Peter Vandenbempt: "Anderlecht was nergens tegen Waasland-Beveren"
Hadden Dury en Van Holsbeeck enkel gesprek over jonkies?
Extra 300 tickets voor Champions League duel tegen Celtic
Francky Dury ook in beeld bij Anderlecht
Spajic: "Dankzij Boeckx keren we terug naar Brussel met drie punten"
Gerkens: "Mooi dat we scoren uit een standaardsituatie"
Winst dankzij Frank Boeckx
Frutos: "Zeges nodig om weer vertrouwen te krijgen"
Celtic tankt in Old Firm vertrouwen voor CL-clash met Anderlecht
Anderlecht wint en dankt Boeckx
Christophe Galtier: "De interesse van Anderlecht is iets wat respect verdient"
Frank Acheampong scoort en wint van Witsel

Meer nieuws...