Selectie: Anderlecht - Zulte-Waregem

RSC Anderlecht ontvangt zondagavond Zulte Waregem in het Contstant Vanden Stockstadion. Makkelijk wordt het niet zeker niet voor paars-wit, want de ploeg van Franky Dury staat op een knappe tweede plaats, op acht punten van leider Anderlecht.Anderlecht heeft al tien wedstrijden op rij gewonnen in de Jupiler Pro League en gaat tegen Zulte Waregem op zoek naar overwinning nummer elf. ‘Die tien die leefde in de kleedkamer, maar ik heb nog niemand horen praten over elf. Dat moet weer opgepakt worden. Nu moeten we proberen het echte record te pakken. Maar makkelijke wordt het zeker niet,’ gaat de Nederlander verder.


‘Zulte Waregem beschikt over een zeer goede kern en Francky Dury schrikt er ook niet van om jonge gasten te brengen. Ze hebben een zeer goede mix en hij levert goed werk.’ In tegenstelling toch vorige wedstrijd kan van den Brom rekenen op enkele jongens die terugkeren. ‘Guillaume Gillet keert terug na zijn schorsing. Kouyate is volledig hersteld na zijn operatie en ook Safari heeft weer met de groep meegetraind. Ronald Vargas daarintegen is nog steeds niet fit,’ aldus van den Brom. ‘Het is jammer dat enkele jongens er niet bij zijn, maar we zijn zo ver dat we elke tegenstander aankunnen, ook als we vervangingen moeten doorvoeren. We hebben de hele kern nodig om kampioen te worden...’


Selectie RSCA: Bruno, Canesin, De Sutter, Dendoncker, Deschacht, Gillet, Heylen, Iakovenko, Jovanovic, Kaminksi, Kanu, Kouyate, Kljestan, Lukaku, Nuytinck, Praet, Proto, Odoi, Roef, Safari, Sterckx, Tarfi, Wasilewski.

rsca zulte vandenbrom

Wouter Vandenhaute: "Wat in de kranten staat is grotendeels waar"
Ferrera zorgde voor wrevel op Neerpede
Jestrovic: "Afgelopen zomer was Boakye gratis vandaag kost hij 5 miljoen euro"
Vanhaezebrouck: "Dit was de beste Kums die we bij Anderlecht gezien hebben"
Bruno: "Met iets meer automatismen kan ik me uitleven op die positie"
Kara twijfelachtig tegen Bayern München
Buitenlands bod van 135 miljoen euro voor RSC Anderlecht?
Kums: "We moeten blijven winnen"
Hanni: "Je moet de keuzes van de coach aanvaarden, maar je moet altijd klaar zijn"
Alisher Oesmanov: "Nog geen beslissing genomen over Anderlecht"
Vanhaezebrouck: "Dit Moeskroen is moeilijk te bekampen"
Emilio Ferrera wordt trainer van de beloften
Anderlecht wint moeizaam tegen Moeskroen
Vanden Stock: "Ik ga niet meer commentaar geven"
Beloften blijven ongeslagen!

Meer nieuws...