Selectie: Anderlecht - Zulte-Waregem

RSC Anderlecht ontvangt zondagavond Zulte Waregem in het Contstant Vanden Stockstadion. Makkelijk wordt het niet zeker niet voor paars-wit, want de ploeg van Franky Dury staat op een knappe tweede plaats, op acht punten van leider Anderlecht.Anderlecht heeft al tien wedstrijden op rij gewonnen in de Jupiler Pro League en gaat tegen Zulte Waregem op zoek naar overwinning nummer elf. ‘Die tien die leefde in de kleedkamer, maar ik heb nog niemand horen praten over elf. Dat moet weer opgepakt worden. Nu moeten we proberen het echte record te pakken. Maar makkelijke wordt het zeker niet,’ gaat de Nederlander verder.


‘Zulte Waregem beschikt over een zeer goede kern en Francky Dury schrikt er ook niet van om jonge gasten te brengen. Ze hebben een zeer goede mix en hij levert goed werk.’ In tegenstelling toch vorige wedstrijd kan van den Brom rekenen op enkele jongens die terugkeren. ‘Guillaume Gillet keert terug na zijn schorsing. Kouyate is volledig hersteld na zijn operatie en ook Safari heeft weer met de groep meegetraind. Ronald Vargas daarintegen is nog steeds niet fit,’ aldus van den Brom. ‘Het is jammer dat enkele jongens er niet bij zijn, maar we zijn zo ver dat we elke tegenstander aankunnen, ook als we vervangingen moeten doorvoeren. We hebben de hele kern nodig om kampioen te worden...’


Selectie RSCA: Bruno, Canesin, De Sutter, Dendoncker, Deschacht, Gillet, Heylen, Iakovenko, Jovanovic, Kaminksi, Kanu, Kouyate, Kljestan, Lukaku, Nuytinck, Praet, Proto, Odoi, Roef, Safari, Sterckx, Tarfi, Wasilewski.

rsca zulte vandenbrom

Peter Vandenbempt: "Kleurloos seizoen Anderlecht is verantwoordelijkheid huidige aandeelhouders"
Toekomstig RSCA mede-eigenaar verzet zich tegen stadion Brugge
Ganvoula: "Blij met het vertrouwen van de trainer"
West Ham United in tribune voor Dendoncker
Kenny Saief maakt meteen indruk
Anderlecht blijft jagen op Dimata
Anderlecht geen interesse in Standard spelers
Vanhaezebrouck: "Sommige spelers zijn 'Niet te koop' maar ik beslis dat niet"
Anderlecht laat Trebel niet vertrekken
Ex Ref Breda: "Lambrechts nam juiste beslissing"
Onyekuru: “Het doel is om speelklaar te raken voor het seizoenseinde”
Kara mag in Senegal revalideren
Kums: "Ik wou gewoon een kopduel aangaan"
Mulder: "Spitsen worden steeds slechter bij Anderlecht"
Trebel: "We zijn op de goede weg"

Meer nieuws...