Anderlecht heeft mondeling akkoord met Zweedse spits

De Zweedse aanvaller Samuel Armenteros staat bijzonder dicht bij een overgang naar landskampioen Anderlecht. Dat schrijft de Nederlandse krant De Telegraaf.Volgens de krant bereikte zijn zaakwaarnemer Sören Lerby in Brussel een mondelinge overeenkomst met de Belgische kampioen over een contract tot de zomer van 2016.


"Anderlecht is een prachtige club met een trainer die me graag wil hebben", straalde de aanvaller, die vrijdag op Turkse bodem met Heracles oefent tegen uitgerekend Anderlecht. "Met zijn eerste reactie gaf Armenteros aan dat de aanwezigheid van John van den Brom een grote rol in zijn beslissing speelde. Anderlecht-manager Herman van Holsbeeck, die dinsdag nog in België met Lerby onderhandelde, arriveert woensdag in het trainingskamp in het Turkse Belek. Van den Brom en hij zullen overleggen of de Belgische recordkampioen zelfs een poging onderneemt Armenteros per direct van de Almelo'ers over te nemen of hem - zoals voorlopig is afgesproken - komende zomer transfervrij in te lijven, weet De Telegraaf.


De 22-jarige Armenteros, een Zweed van Cubaanse afkomst, speelt sinds 2009 bij Heracles. Daarvoor stond hij twee seizoenen op de loonlijst bij Heerenveen, maar hij kwam nooit uit voor de eerste ploeg. Dit seizoen vond hij in zeventien duels al negen keer de weg naar de netten bij Heracles.

armenteros vanholsbeeck

Onyekuru: "Frutos zei; speel je spel en dan komt het goed"
Kara opgeroepen voor Senegal
Lichte blessure Hanni
Frutos: "Spelers hebben boodschap begrepen, maar we moeten nog hard werken"
UEFA zet druk op Brussels stadiondossier
Kums: "Dat systeem ligt me, ik ben dit voetbal gewoon"
Boeckx: "Rust bewaren was prioriteit"
David Sesa: "We respecteren ons contract"
Anderlecht zonder glans voorbij Westerlo
Champions League volledig uitverkocht!
Christophe Galtier ook in beeld bij paars wit
Alexandre Teklak: "Bayat kan Vanhaezebrouck naar RSCA brengen"
Isaac Kiese Thelin begrijpt Van Holsbeeck niet
Westerlo-Anderlecht live op Play Sports
Frank de Boer en Claude Puel aangeboden bij RSCA

Meer nieuws...