Kerstactie Pro League

De Kerstactie van de Pro League ten voordele van SOS Kinderdorpen is sinds dit weekend over halverwege, tijd voor een kleine stand van zaken. 


De shirtveiling blijkt een succes: fans tonen volop hun hart voor de familiversterkende programma’s van SOS Kinderdorpen en bieden massaal op de shirts van hun favoriete spelers.
Tijdens het Kerstvoetbal op 26 en 27 december zullen alle spelers spelen in de speciale “Pro League +” shirts, u kan nu reeds bieden op deze shirts via de website van de Jupiler Pro League of u kan via deze rechtstreekse link terecht op de Ebayveiling. De shirtveiling zal lopen tot vrijdagochtend, 28 december, 9 uur.


Om de fans alvast te bedanken voor hun vrijgevigheid, komen de Pro League en de clubs op de proppen met twee verrassingen. Zo zullen alle shirts door de spelers gesigneerd worden, wat de shirts nog meer tot collector’s items maakt voor de verzamelaars. Ook de winnaar van de Gouden Schoen van Johan Boskamp wacht een mooie verrassing. De Gouden Schoen zal immers door Johan Boskamp zelf overhandigd worden aan de winnaar tijdens de uitzending van Extra Time van 21 januari 2013!


Ook in 2012 organiseren de Pro League en haar clubs de Kerstactie, ten voordele van SOS Kinderdorpen. Tijdens het Kerstvoetbal van 26 en 27 december zullen alle spelers van de Jupiler Pro League één helft spelen met het Pro League + logo, het logo van de sociale acties van de Pro League op hun shirt. Deze shirts worden vanaf dinsdag 18 december om 00u01 te koop aangeboden via ebay.be.


Het shirt van Dennis Praet is voorlopig het populairste van alle spelers in de Jupiler Pro League. De teller staat momenteel op 1340 euro.

jupilerproleague rsca praet boskamp

Wouter Vandenhaute: "Wat in de kranten staat is grotendeels waar"
Ferrera zorgde voor wrevel op Neerpede
Jestrovic: "Afgelopen zomer was Boakye gratis vandaag kost hij 5 miljoen euro"
Vanhaezebrouck: "Dit was de beste Kums die we bij Anderlecht gezien hebben"
Bruno: "Met iets meer automatismen kan ik me uitleven op die positie"
Kara twijfelachtig tegen Bayern München
Buitenlands bod van 135 miljoen euro voor RSC Anderlecht?
Kums: "We moeten blijven winnen"
Hanni: "Je moet de keuzes van de coach aanvaarden, maar je moet altijd klaar zijn"
Alisher Oesmanov: "Nog geen beslissing genomen over Anderlecht"
Vanhaezebrouck: "Dit Moeskroen is moeilijk te bekampen"
Emilio Ferrera wordt trainer van de beloften
Anderlecht wint moeizaam tegen Moeskroen
Vanden Stock: "Ik ga niet meer commentaar geven"
Beloften blijven ongeslagen!

Meer nieuws...