Kerstactie Pro League

De Kerstactie van de Pro League ten voordele van SOS Kinderdorpen is sinds dit weekend over halverwege, tijd voor een kleine stand van zaken. 


De shirtveiling blijkt een succes: fans tonen volop hun hart voor de familiversterkende programma’s van SOS Kinderdorpen en bieden massaal op de shirts van hun favoriete spelers.
Tijdens het Kerstvoetbal op 26 en 27 december zullen alle spelers spelen in de speciale “Pro League +” shirts, u kan nu reeds bieden op deze shirts via de website van de Jupiler Pro League of u kan via deze rechtstreekse link terecht op de Ebayveiling. De shirtveiling zal lopen tot vrijdagochtend, 28 december, 9 uur.


Om de fans alvast te bedanken voor hun vrijgevigheid, komen de Pro League en de clubs op de proppen met twee verrassingen. Zo zullen alle shirts door de spelers gesigneerd worden, wat de shirts nog meer tot collector’s items maakt voor de verzamelaars. Ook de winnaar van de Gouden Schoen van Johan Boskamp wacht een mooie verrassing. De Gouden Schoen zal immers door Johan Boskamp zelf overhandigd worden aan de winnaar tijdens de uitzending van Extra Time van 21 januari 2013!


Ook in 2012 organiseren de Pro League en haar clubs de Kerstactie, ten voordele van SOS Kinderdorpen. Tijdens het Kerstvoetbal van 26 en 27 december zullen alle spelers van de Jupiler Pro League één helft spelen met het Pro League + logo, het logo van de sociale acties van de Pro League op hun shirt. Deze shirts worden vanaf dinsdag 18 december om 00u01 te koop aangeboden via ebay.be.


Het shirt van Dennis Praet is voorlopig het populairste van alle spelers in de Jupiler Pro League. De teller staat momenteel op 1340 euro.

jupilerproleague rsca praet boskamp

Frutos: "Op Anderlecht moet je altijd winnen, maar ik heb een goed gevoel"
Obradovic twijfelachtig voor duel tegen Celtic
Van Holsbeeck: "Klasse van Vanhaezebrouck, maar wij staan helemaal achter Frutos"
Daniël Van Buyten op bezoek in Neerpede
Teodorczyk, Kara en Obradovic speelklaar
Boeckx wellicht terug op bank tegen Celtic
Anderlecht ziet volgende zomer vier spelers vertrekken
Bij winst tegen Celtic 40.000 euro voor elke speler
Beric: "In de box kan ik best gevaarlijk zijn"
Van Holsbeeck draait zijn kar: "Frutos krijgt voluit zijn kans en als hij blijft winnen.."
Frutos: "Sowah speelde een goede wedstrijd"
Teodorczyk twijfelachtig Obradovic en Kara fit tegen Celtic
Peter Vandenbempt: "Anderlecht was nergens tegen Waasland-Beveren"
Hadden Dury en Van Holsbeeck enkel gesprek over jonkies?
Extra 300 tickets voor Champions League duel tegen Celtic

Meer nieuws...